BASSENG

Havgløtt bad
Midt i bildet ser du hele bassenganlegget. På takene litt mot venstre kan du se våre miljøvennlige solfangere som varmer opp vannet i bassengene. Om nødvendig hjelper varmepumpene til slik at bassengene alltid holder ca 23-25 grader.Havgløtt Bad er et perfekt sted for soling og bading. Bassengene er oppvarmet og åpne fra starten av juni til og med nest siste helg i august. Klokken 1000 - 1900. Et eldorado for hele familien. I høysesongen er det også kafé og kiosk i forbindelse med bassenget.

Dagspass: kr 60,- for våre overnattingsgjester og kr 120,- for andre.

Standard klippekort, 10 klipp: kr 495,- for våre overnattingsgjester og kr. 695,- for andre. Gyldig hele sesongen, ingen utløpsdato.

I salg frem til 24.6: Super deal klippekort, 10 klipp: kr 290,- for våre overnattingsgjester og kr 390,- for andre. Gyldig denne sesongen, utenom juli.

Klippekort og dagspass kan kjøpes i butikken eller i bassengkiosken.


Fra bassengene er det nydelig utsikt ut fjorden. Klikk på bildet for å se dronefilm herifra.
Badeglede for hele familien
Bassengene er 120cm dype så det er enkelt for voksne å stå i bassenget. Det kan være veldig praktisk hvis man har små barn å passe på.
Ungdommen stortives
Med to bassenger å veksle mellom, soppen med vannfall og kiosk med godteri, vannleker og enkle varmretter er dette et ideelt sted å være også for ungdommen.
Fint å svømme for voksne
Det ene bassenget er 20 meter langt og ideelt for svømming. Ta en treningsøkt eller en rolig svømmetur for å myke opp kroppen.
En varm sommerdag
På varme sommerdager finnes det neppe bedre steder å være enn akkurat her.
Miljøvennlige solfangere
Bassengene varmes hovedsaklig opp av miljøvennlige solfangere. Om nødvendig hjelper varmepumpene til slik at bassengene alltid holder ca 23-25 grader.

© Copyright 2021 Sørlandet Feriesenter


Nyhetsbrev: Meld deg på og få gode tilbud og informasjon

Sørlandet Feriesenter, Åkvågveien 590, 4957 Risør | Tlf.: +47 37 15 40 80 | Epost: post@sorlandetferiesenter.no | Org.nr. 987816228